• 9.384.694 stemmen

Dice

Dice seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Dice? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Dice.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Dice (Seizoen 2) dateert van 2017.

Dice Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Dice? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Dice seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Dice Serie Informatie

Dice is een Komedie-serie uit 2016-2017. met onder meer de acteurs Andrew Dice Clay, Kevin Corrigan en Natasha Leggero .

Vijfentwintig jaar nadat Andrew Dice Clay stormenderhand de entertainmentwereld veroverd heeft, wil hij graag weer aan de top komen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Hij komt nog steeds over als een slechte jongen, zelfverzekerd van brutaliteit en bravoure. Maar zijn leven buiten de arena vertelt een ander verhaal, omdat hij zich bezighoudt met een veeleisende vriendin, twee kinderen, toenemende gokschulden en alle obstakels in het leven die hem ervan weerhouden om een echte kerel te zijn.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.