• 9.384.631 stemmen

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland seizoen 25?

Zal er een seizoen 25 beschikbaar komen voor de tv-serie Undercover in Nederland? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Undercover in Nederland.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Undercover in Nederland (Seizoen 24) dateert van 2020.

Undercover in Nederland Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 25) van Undercover in Nederland? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Undercover in Nederland seizoen 25 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Undercover in Nederland Serie Informatie

Undercover in Nederland is een Reality-serie uit 2005-2020.

Undercover in Nederland is een reportageprogramma van programmamaker en presentator Alberto Stegeman. De opzet van het programma is om, zonder vooraf de bedoeling kenbaar te maken, onderzoek te doen naar ontwikkelingen in de maatschappij en zo nodig te infiltreren in een bepaald circuit en daar met een verborgen camera opnames te maken. Het doel is, zoals Stegeman het zegt, de Nederlandse samenleving van een andere kant te laten zien.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,17 met in totaal 136 stemmen. De serie heeft momenteel 24 seizoenen.