Jumanji seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Jumanji? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Jumanji.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Jumanji (Seizoen 1) dateert van 1996.
Jumanji Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Jumanji? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Jumanji seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Jumanji Serie Informatie
Jumanji is een Animatie / Avontuur-serie uit 1996-1997. Geregisseerd door Bob Hathcock met onder meer de acteurs Ashley Johnson, William Sanderson en Pamela Adlon .
Peter en Judy, broer en zus, verhuizen samen met hun tante Nora naar een nieuw huis. Op zolder vinden ze een buitengewoon bordspel genaamd Jumanji. Wanneer ze tijdens het spelen opgezogen worden door het spel, komen ze in de bizarre jungle van Jumanji terecht. Daar ontmoet het tweetal Alan Parrish, een verwilderde man. Ook hij kwam als kind in het spel terecht en kan Jumanji enkel verlaten wanneer hij een raadsel weet op te lossen. Naar dat antwoord zoekt Alan al vele jaren. Peter en Judy besluiten hem te helpen ontsnappen, maar Jumanji is hen altijd een stapje voor. Ondertussen moeten ze ook op de vlucht voor Van Pelt, een jager met slechte bedoelingen, en de vreemde wezens die de wereld van Jumanji bewonen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,88 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.