2 Stupid Dogs seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie 2 Stupid Dogs? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van 2 Stupid Dogs.
Het laatste bij ons bekende seizoen van 2 Stupid Dogs (Seizoen 2) dateert van 1994.
2 Stupid Dogs Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van 2 Stupid Dogs? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over 2 Stupid Dogs seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
2 Stupid Dogs Serie Informatie
2 Stupid Dogs is een Animatie / Komedie-serie uit 1993-1998. Geregisseerd door Larry Huber met onder meer de acteurs Brad Garrett, Mark Schiff en Jim Cummings .
2 Stupid Dogs volgt de levens van twee honden, de al te opgewonden Little Dog (de teckel) en de makkelijke Big Dog (de schapendoes). Deze gekke honden weten zich niet aan te passen in de wereld of het alledaagse leven. Ze hebben absoluut geen knowhow. Ze bevinden zich vaak in alledaagse situaties: naar de drive-in gaan, door het winkelcentrum lopen, op de boerderij werken. Maar ook niet zo vaak voorkomende situaties komen voor: vastzitten op een spaceshuttle, een deelnemer aan een spelshow zijn of verward worden met de minister-president.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,58 met in totaal 12 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.