• 9.384.749 stemmen

Gharabeeb Soud

Gharabeeb Soud seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Gharabeeb Soud? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Gharabeeb Soud.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Gharabeeb Soud (Seizoen 1) dateert van 2017.

Gharabeeb Soud Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Gharabeeb Soud? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Gharabeeb Soud seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Gharabeeb Soud Serie Informatie

Gharabeeb Soud is een Drama / Oorlog-serie uit 2017. met onder meer de acteurs en Aseel Omran .

Deze dramaserie neemt je mee in het leven van mannelijke en vrouwelijke rekruten, spionnen, minderjarige sluipschutters, slaven en leiders van een terroristencel van IS (ook bekend als Islamitische Staat/ISIS).

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.