Strong Medicine seizoen 7?
Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie Strong Medicine? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Strong Medicine.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Strong Medicine (Seizoen 6) dateert van 2005.
Strong Medicine Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van Strong Medicine? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Strong Medicine seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Strong Medicine Serie Informatie
Strong Medicine is een Drama-serie uit 2000-2006. Geregisseerd door Joe Napolitano met onder meer de acteurs Rosa Blasi, Jenifer Lewis en Joshua Cox .
Strong Medicine brengt de werelden samen van twee compleet verschillende artsen, Dr. Luisa "Lu" Delgado, en Dr. Dana Stowe. Lu is een alleenstaande moeder die een gratis kliniek in de binnenstad leidt. Dana is afgestudeerd aan Harvard en is de beste vrouwelijke gezondheidsspecialist. De twee komen samen wanneer Dr. Lydia Emerson de praktijk van Rittenhouse Hospital wil combineren met Lu's financieel falende kliniek om de beste zorg te bieden aan de patiënten van beide artsen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.