Mighty Max seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Mighty Max? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Mighty Max.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Mighty Max (Seizoen 2) dateert van 1994.
Mighty Max Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Mighty Max? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Mighty Max seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Mighty Max Serie Informatie
Mighty Max is een Animatie / Avontuur-serie uit 1993-1994. Geregisseerd door Bob Hathcock met onder meer de acteurs Tony Jay, Rob Paulsen en Richard Moll .
Wanneer de jonge Max in het bezit komt van een rode pet met daarop de letter 'M', blijkt dat hij hiermee door tijd en ruimte kan reizen. Zo komt Max terecht in een ander universum waar hij Virgil ontmoet, een mensachtige vogel van duizenden jaren oud. Er is ook nog lijfwacht Norman, een onsterfelijke viking. Ze vertellen Max dat hij de uitverkorene is, de Mighty One, om de aarde te vrijwaren van de Skullmaster, een eeuwenoude tovenaarskrijger die reeds talloze werelden vernietigde. Met Virgil en Norman aan zijn zijde begint Max aan een reis rond de aarde om de Skullmaster en zijn vele demonen te verslaan.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,31 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.