Toransufōmā: Bikutorī seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Toransufōmā: Bikutorī? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Toransufōmā: Bikutorī.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Toransufōmā: Bikutorī (Seizoen 1) dateert van 1989.
Toransufōmā: Bikutorī Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Toransufōmā: Bikutorī? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Toransufōmā: Bikutorī seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Toransufōmā: Bikutorī Serie Informatie
Toransufōmā: Bikutorī is een Animatie / Familie-serie uit 1989. met onder meer de acteurs Takeshi Aono, Hideyuki Tanaka en Yumi Touma .
Deze Transformers-reeks begint in het jaar 2025 wanneer Cybertron leider Star Sabre de leider van de Destrons verslaat. Deszaras en zijn imperium komen hierdoor ten val. Jaren later staat er een nieuwe Autobotleider op genaamd Star Saber, die de Aarde moet beschermen tegen de troepen van Deszaras, die voor een moeilijke opgave komt te staan. Deszaras wil namelijk energie van de planeet stelen om zo zijn verwoestende fort weer te activeren.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.