Million Dollar Listing New York seizoen 10?
Zal er een seizoen 10 beschikbaar komen voor de tv-serie Million Dollar Listing New York? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Million Dollar Listing New York.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Million Dollar Listing New York (Seizoen 9) dateert van 2021.
Million Dollar Listing New York Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 10) van Million Dollar Listing New York? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Million Dollar Listing New York seizoen 10 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Million Dollar Listing New York Serie Informatie
Million Dollar Listing New York is een Reality-serie uit 2012-2021. met onder meer de acteurs Fredrik Eklund, Steve Gold en Ryan Serhant .
Million Dollar Listing New York is een Amerikaanse realityserie die voor het eerst te zien was op het Bravo-televisienetwerk. De show volgt makelaars in de wereld van duur onroerend goed in New York City. ⁹ Maak je een goede deal, dan hou je er een aardig zakcentje aan over. Dagelijks vinden er dan ook ware competities plaats in New York. Wie haalt het onderste uit de kan? Wie is de beste en mag zich koning van de New Yorkse makelaardij noemen?
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 1,79 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 9 seizoenen.