• 9.384.523 stemmen

Filthy Rich & Catflap

Filthy Rich & Catflap seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Filthy Rich & Catflap? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Filthy Rich & Catflap.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Filthy Rich & Catflap (Seizoen 1) dateert van 1987.

Filthy Rich & Catflap Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Filthy Rich & Catflap? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Filthy Rich & Catflap seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Filthy Rich & Catflap Serie Informatie

Filthy Rich & Catflap is een Komedie-serie uit 1987. Geregisseerd door Paul Jackson met onder meer de acteurs Rik Mayall, Nigel Planer en Adrian Edmondson .

Richie Rich, is een talentloos, maar desondanks zelfingenomen acteur die denkt dat iedereen wil profiteren van zijn roem. ZIjn vriend is de immer benevelde Eddie Catflap , die dienst doet als Richies gestoorde en weinig loyale 'lijfwacht'. De twee delen een appartement. Richies louche agent Ralph Filthy houdt zich voornamelijk bezig met prostitutie en pornografie.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,21 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.