Der Kleine Vampir seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Der Kleine Vampir? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Der Kleine Vampir.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Der Kleine Vampir (Seizoen 1) dateert van 1986.
Der Kleine Vampir Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Der Kleine Vampir? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Der Kleine Vampir seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Der Kleine Vampir Serie Informatie
Der Kleine Vampir is een Familie / Horror-serie uit 1986-1987. met onder meer de acteurs Christopher Stanton, Marsha Moreau en Michael Gough .
Anton Bohnsack is een jongen van tien die op een avond een zekere Rüdiger in zijn slaapkamer aantreft. Rüdiger, die even oud als Anton lijkt, beweert een 146 jaar oude vampier te zijn. Rüdiger verklaart dat een vampier zijn leeftijd kan kiezen en dat hij en zijn zus Anna hebben gekozen voor hun kinderjaren. Anton en Rüdiger worden vrienden, maar kunnen elkaar enkel 's nachts ontmoeten. Het grootste gevaar voor Anton is dat de andere vampiers niet mogen weten dat hij een mens is. Daarnaast moeten de vampiers oppassen voor vampierjagers zoals Johann Geiermeier, de klusjesman van de begraafplaats. Hij is de vampierenfamilie op het spoor en staat op het punt hen uit te roeien.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,30 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.