Mama Medium seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Mama Medium? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Mama Medium.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Mama Medium (Seizoen 1) dateert van 2018.
Mama Medium Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Mama Medium? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Mama Medium seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Mama Medium Serie Informatie
Mama Medium is een Reality-serie uit 2018. met onder meer de acteurs en Jennie Marie .
We volgen Jennie Marie Cancelmi, een moeder en echtgenote uit Rochester New York. Ze is een helderziend en empathisch medium. Met haar unieke talent brengt ze mensen in contact met hun dierbaren. Ze kan contact maken met overledenen. Ze zorgt er bijvoorbeeld voor dat een jongeman die niet meer kan praten door een hersenbloeding toch via haar met zijn familie kan communiceren.