• 9.385.263 stemmen

Girlfriends

Girlfriends seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Girlfriends? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Girlfriends.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Girlfriends (Seizoen 1) dateert van 2018.

Girlfriends Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Girlfriends? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Girlfriends seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Girlfriends Serie Informatie

Girlfriends is een Drama-serie uit 2018. met onder meer de acteurs Phyllis Logan, Miranda Richardson en Zoë Wanamaker .

Wanneer de echtgenoot van Linda Hutchinson verdwijnt tijdens een cruise, zoekt Linda steun bij haar twee jeugdvriendinnen Sue en Gail. Maar Sue en Gail hebben ieder hun eigen problemen. De baas en minnaar van Sue, John, vertelt dat haar artikel over oudere bruiden niet bij de stijl van hun magazine past en dat Sue misschien wel te oud voor haar baan wordt. Haar zoon Andrew, vindt dat zij hem aan moet klagen. Gail is intussen druk bezig met het opvoeden van haar kleinzoon Ben, terwijl haar zoon Tom net uit de gevangenis is vrijgelaten en het gedrag van haar moeder Edna steeds vreemder wordt. En dan wil ze zich ook nog eens verzoenen met haar pas gescheiden echtgenoot Dave.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.