• 9.384.615 stemmen

Eastwick

Eastwick seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Eastwick? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Eastwick.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Eastwick (Seizoen 1) dateert van 2009.

Eastwick Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Eastwick? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Eastwick seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Eastwick Serie Informatie

Eastwick is een Drama / Fantasy-serie uit 2009-2010. Geregisseerd door Michael Katleman met onder meer de acteurs Rebecca Romijn, Lindsay Price en Jaime Ray Newman .

Joanna Frankel, Katherine Gardener en Roxanne Torcoletti zijn drie ongelukkige vrouwen die in het pittoreske stadje Eastwick leven. Elk van deze vrouwen heeft de innerlijke wens om iets spannends in het leven mee te maken en willen "iets" dat hun leven voorgoed zal veranderen. De volgende dag arriveert Darryl Van Horne in het stadje. Hij tracht de drie vrouwen voor zich te winnen. Darryl zegt hun dat ze speciale, bovennatuurlijke talenten hebben die ze tot nu toe nog niet hebben ontdekt. De drie vrouwen worden goede vriendinnen en vertrouwen Darryl. Later realiseren ze zich dat Darryl misschien andere intenties heeft dan wat hij laat doorschijnen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.