High Mountain Rangers seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie High Mountain Rangers? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van High Mountain Rangers.
Het laatste bij ons bekende seizoen van High Mountain Rangers (Seizoen 1) dateert van 1987.
High Mountain Rangers Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van High Mountain Rangers? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over High Mountain Rangers seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
High Mountain Rangers Serie Informatie
High Mountain Rangers is een Drama / Actie-serie uit 1987-1988. Geregisseerd door Georg Fenady met onder meer de acteurs Russell Todd, Robert Conrad en Med Flory .
High Mountain Rangers draait om een groep zwaar getrainde wetsdienaars in Tahoe, Nevada, die tevens ingezet worden om mensen op te sporen die verdwaald zijn in de wildernis. Jesse Hawkes is de hoofdofficier en moet deze taken samen met zijn twee zonen Matt en Cody uitvoeren. Het werk is zwaar, maar de mannen zijn op alles voorbereid en deinzen nergens voor terug.