What's Happening Now! seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie What's Happening Now!? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van What's Happening Now!.
Het laatste bij ons bekende seizoen van What's Happening Now! (Seizoen 3) dateert van 1987.
What's Happening Now! Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van What's Happening Now!? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over What's Happening Now! seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
What's Happening Now! Serie Informatie
What's Happening Now! is een Komedie-serie uit 1985-1988. Geregisseerd door Gary Shimokawa met onder meer de acteurs Haywood Nelson, Ernest Lee Thomas en Anne-Marie Johnson .
De jeugdvrienden Roger "Raj" Thomas, Dwayne Nelson en Freddie 'Rerun' Stubbs zijn opgegroeid, maar hebben nog steeds contact met elkaar. Raj is aan de slag gegaan als schrijver. Daarnaast is hij nu voor 50% eigenaar van Rob's Place dat nu nog enkel Rob's heet. Samen met Shirley runt hij de zaak en hoopt hij genoeg geld te verdienen om zijn nieuwe vrouw Nadine een goed leven te kunnen bieden. Dwayne is computerprogrammeur geworden en Rerun werkt als verkoper van tweedehandsauto's. Raj en Nadine wonen het ouderlijk huis van Raj en Rerun en Dwayne delen een appartement.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.