Long Island Medium seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Long Island Medium? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Long Island Medium.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Long Island Medium (Seizoen 2) dateert van 2012.
Long Island Medium Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Long Island Medium? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Long Island Medium seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Long Island Medium Serie Informatie
Long Island Medium is een Documentaire / Mystery-serie uit 2011-2012. met onder meer de acteurs Theresa Caputo en John Mateer .
Helderziende en medium Theresa Caputo wordt gevolgd. Theresa Caputo is een doodgewone moeder op Long Island, behalve dan dat ze met de doden praat. Ze neemt cliënten mee op een emotionele en spirituele reis naar het hiernamaals. Als medium heeft Theresa een vermogen dat de meeste mensen niet kunnen bevatten. Voor Theresa is dit niet alleen haar werk, dit is haar leven, omdat ze dagelijks probeert het verleden in evenwicht te brengen met het heden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.