• 9.384.855 stemmen

Laverne & Shirley

Laverne & Shirley seizoen 9?

Zal er een seizoen 9 beschikbaar komen voor de tv-serie Laverne & Shirley? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Laverne & Shirley.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Laverne & Shirley (Seizoen 8) dateert van 1982.

Laverne & Shirley Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 9) van Laverne & Shirley? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Laverne & Shirley seizoen 9 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Laverne & Shirley Serie Informatie

Laverne & Shirley is een Komedie-serie uit 1976-1983. Geregisseerd door Tom Trbovich met onder meer de acteurs Cindy Williams, Penny Marshall en Eddie Mekka .

Laverne DeFazio en Shirley Feeney zijn meisjes uit de lagere klasse die samen een appartement delen en samenwerken bij de Shotz brouwerij. Ze delen lief en leed met elkaar en moeten zien om te gaan met dates, vreemde buren en andere levensperikelen. Wanneer ze in de brouwerij door een machine vervangen worden, verhuizen ze in 1965 naar Burbank, Californië, om een nieuw leven te beginnen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 8 seizoenen.