• 9.384.187 stemmen

Truth Be Told

Truth Be Told seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Truth Be Told? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Truth Be Told.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Truth Be Told (Seizoen 1) dateert van 2015.

Truth Be Told Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Truth Be Told? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Truth Be Told seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Truth Be Told Serie Informatie

Truth Be Told is een Komedie-serie uit 2015. Geregisseerd door Eric Dean Seaton met onder meer de acteurs Mark-Paul Gosselaar, Vanessa Lachey en Bresha Webb .

Twee compleet verschillende stellen, die naast beste vrienden ook buren zijn, delen hun observaties over de wereld om hen heen. Mitch, een professor in de universitaire ethiek, is vastbesloten om de wereld om hem heen ten goede te veranderen. Hij is sinds vijf jaar getrouwd met zijn vrouw Tracy, die naast advocate ook de liefhebbende moeder is van hun vijf jaar oude dochter Sadie. Naast Mitch woont zijn beste vriend Russell, een stand-up comedian die vaak de stem van de rede is van Mitch. Hij woont samen met zijn nieuwe vrouw Angie, een dokter, die hem altijd in toom houdt.