• 9.384.187 stemmen

Meldkamer, De

De Meldkamer seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie De Meldkamer? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van De Meldkamer.

Het laatste bij ons bekende seizoen van De Meldkamer (Seizoen 1) dateert van 2016.

De Meldkamer Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van De Meldkamer? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Meldkamer seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

De Meldkamer Serie Informatie

De Meldkamer is een Reality-serie uit 2016.

De Meldkamer geeft een kijkje achter de schermen in de wereld de alarmcentrales in ons land. De meldkamers handelen elke dag honderden 112-meldingen af die er binnenkomen. Hier krijgen zij te maken met de meest heftige situaties en bijbehorende emoties. Er komen veel verschillende meldingen binnen zoals gewelddadige overvallen, mishandeling, straatroof en inbraak. ook zien we hoe de politie met behulp van getuigen, cameratoezicht en vooral zeer snel handelen criminelen opspoort.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.