Geef Nooit Op seizoen 7?
Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie Geef Nooit Op? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Geef Nooit Op.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Geef Nooit Op (Seizoen 6) dateert van 1997.
Geef Nooit Op Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van Geef Nooit Op? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Geef Nooit Op seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Geef Nooit Op Serie Informatie
Geef Nooit Op is een Familie-serie uit 1991-1997.
Iedere show bestond uit vijf verschillende wensen. De eerste, derde en vijfde waren meestal filmpjes die op een locatie waren opgenomen, waarin de deelnemer en Peter Jan Rens een beroep uitoefenden of een activiteit deden. Voorbeelden hiervan zijn de belijning op een weg tekenen, of klootschieten. De twee wensen daartussen waren meestal dingen die in de studio gedaan werden, zoals meespelen in een band of koken met een topkok. Daarnaast was er iedere show een kind dat 'de presentatie deed', ofwel het formeel aankondigen van alle wensen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,99 met in totaal 75 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.