• 9.385.774 stemmen

Five Days

Five Days seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Five Days? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Five Days.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Five Days (Seizoen 2) dateert van 2010.

Five Days Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Five Days? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Five Days seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Five Days Serie Informatie

Five Days is een Misdaad / Drama-serie uit 2007-2010. Geregisseerd door Simon Curtis met onder meer de acteurs Hugh Bonneville, Patrick Malahide en Penelope Wilton .

Leanne Wellings neemt haar twee jonge kinderen mee naar haar grootvader. Ze stopt om bloemen te kopen op een parkeerhaven, maar verdwijnt dan op onverklaarbare wijze. Ze laat haar twee kleine kinderen alleen achter, ver van huis. Haar twee kinderen besluiten hun moeder te gaan zoeken maar verdwijnen ook. hun lijdensweg is vastgelegd op een bewakingscamera en al snel is het hartverwarmende trauma van de familie niet alleen een complex verhaal voor de nationale politie maar ook een mediahype.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,03 met in totaal 15 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.