• 9.384.725 stemmen

Diablero

Diablero seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Diablero? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Diablero.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Diablero (Seizoen 2) dateert van 2020.

Diablero Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Diablero? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Diablero seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Diablero Serie Informatie

Diablero is een Horror-serie uit 2018-2020. Geregisseerd door Rigoberto Castañeda met onder meer de acteurs Giselle Kuri, Christopher Von Uckermann en Horacio García Rojas .

Het verhaal draait om pater Ramiro Ventura, een priester die de hulp inroept van de legendarische demonenjager en expert in het paranormale "Diablero" Elvis Infante. Met de hulp van Nancy Gama, een authentieke superheld, gaan ze op zoek naar een ontvoerd meisje in de onderwereld van Mexico-Stad. Het onwaarschijnlijke trio ontketent hiermee een reeks gebeurtenissen die het lot van de mensheid kunnen bepalen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 10 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.