Human Target seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Human Target? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Human Target.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Human Target (Seizoen 1) dateert van 1992.
Human Target Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Human Target? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Human Target seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Human Target Serie Informatie
Human Target is een Actie / Avontuur-serie uit 1992. Geregisseerd door Danny Bilson met onder meer de acteurs Rick Springfield, Signy Coleman en Kirk Baltz .
We volgen de avonturen van Christopher Chance, een veteraan uit de Vietnamoorlog die bodyguard en privédetective is geworden. Hij gebruikt geavanceerde technologie en geavanceerde make-up om de identiteit van zijn cliënt aan te nemen en een menselijk doelwit te worden. Chance vliegt van hot naar her in een groot, met gadgets uitgerust, stealth vliegtuig dat bekend staat als de Blackwing. Daarnaast wordt hij bijgestaan door computerexpert Philo Marsden, Blackwing-piloot Jeff Carlyle en voormalig CIA-agent Libby Page. Page coördineert de missies van Chance, Carlyle dient ook als kok en chauffeur, terwijl Marsden nieuwe gadgets creëert en de maskers ontwikkelt die Chance gebruikt om zijn klanten te imiteren.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.