Age before Beauty seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Age before Beauty? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Age before Beauty.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Age before Beauty (Seizoen 1) dateert van 2018.
Age before Beauty Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Age before Beauty? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Age before Beauty seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Age before Beauty Serie Informatie
Age before Beauty is een Drama-serie uit 2018. Geregisseerd door Paul Walker met onder meer de acteurs Polly Walker, James Murray en Kelly Harrison .
Bel, die al achttien jaar lang de hele familie heeft verzorgd, werpt zich op om het familie bedrijf te redden. Het betreft een schoonheidssalon die in handen is van het totaal disfunctioneel gezin in Noord-Manchester. Ze moet zich zien te redden met de 'directie' van de salon: haar familie. Vetes en rivaliteit, zowel professioneel als persoonlijk, escaleren in de salon tussen de botox, fillers en facelifts.