Maximum Bob seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Maximum Bob? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Maximum Bob.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Maximum Bob (Seizoen 1) dateert van 1998.
Maximum Bob Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Maximum Bob? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Maximum Bob seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Maximum Bob Serie Informatie
Maximum Bob is een Komedie / Drama-serie uit 1998. Geregisseerd door Félix Enríquez Alcalá met onder meer de acteurs Beau Bridges, Liz Vassey en Sam Robards .
Bob Gibbs is een erg rechtse rechter in Florida die berucht is vanwege de maximumstraffen die hij uitdeelt aan de beklaagden. Zijn vrouw Leanne is helderziend en communiceert met het slavenmeisje Wanda Grace. De sheriff Gary Hammond is weduwnaar en kan goed dansen. Advocate Kathy Baker is een pittige dame die oorspronkelijk uit Florida komt. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Elmore Leonard.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,75 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.