Take Two seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Take Two? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Take Two.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Take Two (Seizoen 1) dateert van 2018.
Take Two Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Take Two? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Take Two seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Take Two Serie Informatie
Take Two is een Komedie / Misdaad-serie uit 2018. Geregisseerd door Holly Dale met onder meer de acteurs Rachel Bilson, Eddie Cibrian en Xavier de Guzman .
Take Two gaat over voormalig televisiester Sam Swift. Ze probeert haar leven weer op de rit te krijgen nadat zij zestig dagen in een afkickkliniek heeft gezeten. Swift komt in de kliniek terecht nadat de politieserie waarin ze speelt wordt gecanceld en ze op de rode loper wordt gedumpt door haar verloofde. Ze probeert haar carrière weer op te bouwen na haar herstel. Swift ontmoet privédetective Eddie Valetik. Samen blijken ze een onwaarschijnlijk goed duo in het oplossen van criminele zaken, dankij haar ervaringen als fictieve politieagente in de serie.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,33 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.