• 9.385.677 stemmen

Hart to Hart

Hart to Hart seizoen 6?

Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Hart to Hart? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Hart to Hart.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Hart to Hart (Seizoen 5) dateert van 1983.

Hart to Hart Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Hart to Hart? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Hart to Hart seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Hart to Hart Serie Informatie

Hart to Hart is een Actie / Avontuur-serie uit 1979-1984. Geregisseerd door Earl Bellamy met onder meer de acteurs Robert Wagner, Stefanie Powers en Lionel Stander .

Jonathan Hart is een selfmade miljonair en de CEO van Hart Industries, een wereldwijd conglomeraat. Zijn vrouw Jennifer is een knappe freelance journalist. In de jetset-levensstijl brengen de glamoureuze stellen hun vrije tijd door als amateur-detectives. In hun weelderige huis in Californië worden ze bijgestaan door Max, hun trouwe, grofgebekte butler, kok en chauffeur die ook helpt bij hun onderzoeken. Het lievelingshuisdier van de Harts is de hond "Freeway".

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,02 met in totaal 27 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.