Gråzon seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Gråzon ? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Gråzon .
Het laatste bij ons bekende seizoen van Gråzon (Seizoen 1) dateert van 2018.
Gråzon Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Gråzon ? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Gråzon seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Gråzon Serie Informatie
Gråzon is een Drama / Thriller-serie uit 2018. Geregisseerd door Jesper W. Nielsen met onder meer de acteurs Birgitte Hjort Sørensen, Ardalan Esmaili en Joachim Fjelstrup .
Gråzon draait om een mogelijke aanslag in Scandinavië, die de Zweedse en Deense veiligheidsdiensten uit alle macht proberen te voorkomen. Door de hoge tijdsdruk en aanhoudende dreiging lopen de emoties bij de betrokkenen echter hoog op. Daarbij belandt drone-ingenieur Victoria Rahbek in een nachtmerrie wanneer ze in haar eigen huis in gijzeling wordt genomen door terroristen die in het bezit zijn van nucleaire wapens.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,57 met in totaal 27 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.