• 9.384.934 stemmen

Secret Diary of a Call Girl

Secret Diary of a Call Girl seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Secret Diary of a Call Girl? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Secret Diary of a Call Girl.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Secret Diary of a Call Girl (Seizoen 4) dateert van 2011.

Secret Diary of a Call Girl Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Secret Diary of a Call Girl? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Secret Diary of a Call Girl seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Secret Diary of a Call Girl Serie Informatie

Secret Diary of a Call Girl is een Drama-serie uit 2007-2011. Geregisseerd door Peter Lydon met onder meer de acteurs Billie Piper, Iddo Goldberg en Ashley Madekwe .

Hannah is een jonge vrouw zoals er zoveel zijn in Londen. Ze is slim, ziet er goed uit, heeft een keurige baan en leidt een leven zonder al te veel opwinding. Hoewel... dat laatste is schijn, want 's avonds verandert Hannah in 'Belle de Jour', een dure callgirl die de meest pikante avonturen beleeft. Hannah vindt het af en toe knap lastig om haar complexe dubbelleven vol te houden en te voorkomen dat haar omgeving ontdekt hoe ze haar nachten doorbrengt. Om nog maar te zwijgen van de problemen die ze soms heeft met haar veeleisende klanten.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,70 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.