Barney Miller seizoen 9?
Zal er een seizoen 9 beschikbaar komen voor de tv-serie Barney Miller? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Barney Miller.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Barney Miller (Seizoen 8) dateert van 1981.
Barney Miller Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 9) van Barney Miller? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Barney Miller seizoen 9 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Barney Miller Serie Informatie
Barney Miller is een Komedie / Drama-serie uit 1975-1982. Geregisseerd door Noam Pitlik met onder meer de acteurs Ron Carey, Steve Landesberg en Barbara Barrie .
Barney Miller speelt zich voornamelijk af in de burelen van een fictief politiebureau, 12th Precinct, in Greenwich Village in Manhattan, New York. Dit politiebureau wordt geleid door de verstandige Barney Miller die middels humor zijn team op de been poogt te houden in het hectische werk dat ze moeten uitvoeren. Het team krijgt namelijk dagelijks te maken met klagende mensen en de meest uiteenlopende verdachten. Al het papierwerk dat daarnaast gedaan moet worden, maakt het er ook niet veel beter op.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 8 seizoenen.