Beyond Stranger Things seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Beyond Stranger Things? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Beyond Stranger Things.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Beyond Stranger Things (Seizoen 1) dateert van 2017.
Beyond Stranger Things Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Beyond Stranger Things? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Beyond Stranger Things seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Beyond Stranger Things Serie Informatie
Beyond Stranger Things is een Documentaire / Talkshow-serie uit 2017. Geregisseerd door Michael Dempsey met onder meer de acteurs Jim Rash, Matt Duffer en Ross Duffer .
Beyond Stranger Things is een aftershow, gepresenteerd door Jim Rash. De gasten van deze talkshow zijn de cast en crew van Stranger Things, waaronder de broers Matt en Ross Duffer. De show biedt een kijkje achter de schermen van Stranger Things en behandelt zowel de uitgebreide mythologie achter de serie als de totstandkoming van de productie. Naast de reguliere gasten zijn er ook regelmatig 'videogasten', acteurs die via een video-opname over een bepaalde scène of ontwikkeling praten.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,85 met in totaal 10 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.