Brown Nation seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Brown Nation? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Brown Nation.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Brown Nation (Seizoen 1) dateert van 2016.
Brown Nation Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Brown Nation? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Brown Nation seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Brown Nation Serie Informatie
Brown Nation is een Komedie / Drama-serie uit 2016. met onder meer de acteurs Rajeev Varma, Shenaz Treasury en Melanie Chandra .
Hasmukh, een Amerikaanse Indiaan, woont samen met zijn artistieke vrouw en twistzieke schoonvader. Met moeite weet hij om te gaan met zijn huishouden en een noodlijdend bedrijf. Zijn vrouw Dimple is een werkloze, gefrustreerde artiest en klaagt constant aan zijn hoofd. Zijn ICT-bedrijf, Shree Ganesh Computers Limited Inc, brengt hem ook geen rust en vreugde. Het kost Hasmukh dan ook veel moeite om zijn leven in goede banen te sturen.