StartUp seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie StartUp? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van StartUp.
Het laatste bij ons bekende seizoen van StartUp (Seizoen 3) dateert van 2018.
StartUp Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van StartUp? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over StartUp seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
StartUp Serie Informatie
StartUp is een Misdaad / Thriller-serie uit 2016-2018. Geregisseerd door Ben Ketai met onder meer de acteurs Adam Brody, Edi Gathegi en Otmara Marrero .
Een wanhopige bankier moet gestolen geld verbergen, een Haïtiaans-Amerikaanse bendemeester wil legaal te werk gaan, en een Cubaans-Amerikaanse hacker heeft een idee dat de toekomst van het geld radicaal zal veranderen. Ze worden gedwongen om samen te werken, en creëren zo onbewust hun versie van de Amerikaanse droom.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,44 met in totaal 92 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.