• 9.373.837 stemmen

Ontwikkeld door: Iginio Straffi

Met onder meer: Letizia Ciampa, Domitilla D'Amico en Gemma Donati

Oorspronkelijke taal: Italiaans

Release datum: woensdag 28 januari 2004

Eerst uitgezonden op: Rai 2 (Italië)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Winx Club

Wanneer Bloom, een 16-jarig meisje van de planeet aarde, erachter komt dat ze magische krachten heeft, vertrekt ze naar Magix. Dit is een andere dimensie waarin alle bewoners beschikken over magische krachten. Ze gaat naar Alfea, een kostschool voor feeën, waar ze Stella, Flora, Musa en Tecna ontmoet. Deze vijf meiden moeten zich niet alleen voorbereiden op hun examens, maar gaan samen ook de strijd aan met heksen en bovennatuurlijke krijgers...

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Seizoenen

Komt er een Winx Club seizoen 6?

Meningen over Winx Club

avatar van tommykonijn

tommykonijn

zaterdag 14 juli 2018
Winx Club seizoen 1 Tegenwoordig beschikbaar op Netflix, maar ik ken dit nog uit de tijd dat het op Nickelodeon werd uitgezonden. Ik herkende weer een hoop terug toen ik de plotomschrijvingen nalas. Winx Club was als ik het me goed herinner nog meer op meiden gericht dan Totally Spies, maar de gezonde dosis actie en fantasy zorgden er wel voor dat ik het altijd graag keek. Ik heb er positieve herinneringen aan. En uhm... ik zag Bloom wel zitten. 3*
avatar van arevee

arevee

dinsdag 4 december 2018
Winx Club seizoen 1 Ik kan zaken als The Powerpuff Girls e.d. echt nog wel appreciëren maar hier heb ik toch slechte herinneringen aan, gekeken maandenlang iedere ochtend voor ik naar school vertrok, vaak half slapend, maar ik denk niet dat ik zoveel gemist heb. Voor een versie met echte actrices zou ik misschien nog eens een poging wagen maar anders blijft het bij die dagen voor school vroeger.