• 9.385.305 stemmen

Queer Eye

Queer Eye seizoen 11?

Zal er een seizoen 11 beschikbaar komen voor de tv-serie Queer Eye? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Queer Eye.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Queer Eye (Seizoen 10) dateert van 2026.

Queer Eye Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 11) van Queer Eye? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Queer Eye seizoen 11 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Queer Eye Serie Informatie

Queer Eye is een Reality-serie uit 2018-2026. Geregisseerd door Hisham Abed met onder meer de acteurs Bobby Berk, Tan France en Jeremiah Brent .

In een tijd waarin De Verenigde Staten verdeeld zijn en de toekomst onzeker lijkt, probeert een team van vijf dappere mannen ons dichter bij elkaar te brengen met hun plezier en hun gevoel voor mode. Met een nieuwe Fab 5 en een bijna onmogelijke missie, vertrekt Queer Eye uit de Big Apple om Amerika compleet roze te maken... make-over na make-over.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,66 met in totaal 35 stemmen. De serie heeft momenteel 10 seizoenen.