Wentworth seizoen 10?
Zal er een seizoen 10 beschikbaar komen voor de tv-serie Wentworth? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Wentworth.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Wentworth (Seizoen 9) dateert van 2021.
Wentworth Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 10) van Wentworth? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Wentworth seizoen 10 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Wentworth Serie Informatie
Wentworth is een Misdaad / Drama-serie uit 2013-2021. Geregisseerd door Kevin Carlin met onder meer de acteurs Kris McQuade, Leeanna Walsman en Danielle Cormack .
Bea Smith wordt veroordeeld voor de moord op haar man en belandt in de gevangenis, Wentworth. Ze mag haar dochter niet meer zien en moet haar vonnis afwachten in een onzekere situatie. Ze start aan de onderkant van de Wentworth-hiërarchie, maar doet er alles aan om te overleven. Als snel belandt ze middenin de rivaliteit van twee mede-gevangenen, met gevaar voor haar eigen leven.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,96 met in totaal 25 stemmen. De serie heeft momenteel 9 seizoenen.