Helemaal het Einde! seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Helemaal het Einde!? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Helemaal het Einde!.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Helemaal het Einde! (Seizoen 2) dateert van 2018.
Helemaal het Einde! Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Helemaal het Einde!? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Helemaal het Einde! seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Helemaal het Einde! Serie Informatie
Helemaal het Einde! is een Reality-serie uit 2017-2018.
Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen de kans krijgen om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in een ander deel van de wereld te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land? Wordt het vertrek een vergissing of wordt het helemaal het einde? In het eerste seizoen was de bestemming Chili; in het tweede seizoen Kaapverdië.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,88 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.