Bap Jal Sajuneun Yeppeun Noona seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Bap Jal Sajuneun Yeppeun Noona? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Bap Jal Sajuneun Yeppeun Noona.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Bap Jal Sajuneun Yeppeun Noona (Seizoen 1) dateert van 2018.
Bap Jal Sajuneun Yeppeun Noona Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Bap Jal Sajuneun Yeppeun Noona? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bap Jal Sajuneun Yeppeun Noona seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Bap Jal Sajuneun Yeppeun Noona Serie Informatie
Bap Jal Sajuneun Yeppeun Noona is een Romantiek-serie uit 2018. Geregisseerd door Ahn Pan-seok met onder meer de acteurs Son Ye-jin, Jung Hae-in en Jang So-yeon .
Jin-a, een pas gedumpte carrièrevrouw van 35 jaar, zit midden in een zware scheiding en heeft last van werkstress. Zij ziet de jongere broer van haar beste vriendin, die een tijd in het buitenland heeft doorgebracht, na een lange tijd weer terug. Ze kijkt nu heel anders tegen hem aan. Al snel gaat het gerucht in de stad dat de twee een setje vormen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,94 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.