• 8.903.777 stemmen

9-1-1

9-1-1 seizoen 8?

Zal er een seizoen 8 beschikbaar komen voor de tv-serie 9-1-1? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van 9-1-1.

Het laatste bij ons bekende seizoen van 9-1-1 (Seizoen 7) dateert van 2024.

9-1-1 Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 8) van 9-1-1? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over 9-1-1 seizoen 8 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

9-1-1 Serie Informatie

9-1-1 is een Drama / Actie-serie uit 2018-2024. Geregisseerd door Bradley Buecker met onder meer de acteurs Peter Krause, Angela Bassett en Oliver Stark .

9-1-1 onderzoekt de ervaringen van de politie, ambulancepersoneel en brandweerlieden die onder hoge druk moeten werken. Onder de meest extreme omstandigheden komen zij terecht in beangstigende, schokkende en hartverscheurende situaties. Daarnaast hebben zij natuurlijk ook nog een eigen privéleven. Het is dan ook vaak lastig om dit werk te combineren met hun eigen leven. Onder andere agente Athena Grant, commissaris Bobby Nash en brandweerman Evan "Buck" Buckley riskeren elke dag weer hun eigen leven om dat van anderen te kunnen redden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,04 met in totaal 73 stemmen. De serie heeft momenteel 7 seizoenen.