Rotten seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Rotten? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Rotten.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Rotten (Seizoen 2) dateert van 2019.
Rotten Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Rotten? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Rotten seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Rotten Serie Informatie
Rotten is een Documentaire-serie uit 2018-2019. Geregisseerd door Ted Gesing met onder meer de acteurs Latif Nasser, Jack Bai en Gudrun Beckh .
Rotten gaat over de corruptie binnen de voedselindustrie. 'Food' is hot, maar waar het eerst ging om de lekkerste recepten en gezond eten gaat het tegenwoordig ook over de schaduwkant van de voedselindustrie. Wat weten we werkelijk over ons dagelijks eten? De herkomst, hoe vers is het, is het gemanipuleerd, zitten er stoffen die ongezond zijn voor ons? In deze reeks over de globale voedingsindustrie krijg je een inzicht in wat er zich werkelijk afspeelt
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,17 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.