• 9.384.855 stemmen

Tims ^ Tent

Tims ^ Tent seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Tims ^ Tent? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Tims ^ Tent.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Tims ^ Tent (Seizoen 3) dateert van 2018.

Tims ^ Tent Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Tims ^ Tent? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Tims ^ Tent seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Tims ^ Tent Serie Informatie

Tims ^ Tent is een Reality-serie uit 2017-2018.

In Tims ^ Tent ontvangt Tim den Besten gasten op de camping. Hij nodigt hen uit om even lekker uit te blazen onder het genot van de ondergaande zon en een goedkoop glas campingwijn. De gasten zijn bijzondere en uitgesproken mensen die een middag of avond met Tim doorbrengen aan het zwembad, in de campingsnackbar of kokend op het gaspitje voor de tent.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,53 met in totaal 16 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.