Being Mary Jane seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Being Mary Jane? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Being Mary Jane.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Being Mary Jane (Seizoen 4) dateert van 2017.
Being Mary Jane Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Being Mary Jane? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Being Mary Jane seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Being Mary Jane Serie Informatie
Being Mary Jane is een Drama / Romantiek-serie uit 2013-2017. Geregisseerd door Oz Scott met onder meer de acteurs Gabrielle Union, Latarsha Rose en Omari Hardwick .
Mary Jane Paul is een succesvolle televisiepresentatrice. Daarnaast is ze een zelfverzekerde, goed functionerende vrouw die erg toegewijd is aan haar familie ook al heeft haar familie niet dezelfde motivatie en werklust. Mary Jane moet haar liefdesleven, werk en familieleven zien te combineren, maar dit blijkt lastiger te zijn dan gehoopt.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.