Deadliest Catch seizoen 20?
Zal er een seizoen 20 beschikbaar komen voor de tv-serie Deadliest Catch? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Deadliest Catch.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Deadliest Catch (Seizoen 19) dateert van 2023.
Deadliest Catch Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 20) van Deadliest Catch? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Deadliest Catch seizoen 20 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Deadliest Catch Serie Informatie
Deadliest Catch is een Documentaire / Reality-serie uit 2005-2023. met onder meer de acteurs Gary Edwards, Jeff Weeks en Phil Harris .
Het is het dodelijkste werk in de wereld: krabvissen bij de kust van Alaska, in de ijskoude Beringzee, het meest onstuimige water ter wereld. In het krabseizoen, dat slechts vijf dagen duurt, vechten meer dan duizend avonturiers tegen het extreme weer, gewelddadige golven en een klok die doortikt. Met elke minuut wordt de kans op een goede vangst kleiner. Het zijn dagen zonder slaap. Deze mannen, deels vissers deels avonturiers, beginnen aan een onvergetelijke en levensgevaarlijke reis.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,81 met in totaal 63 stemmen. De serie heeft momenteel 19 seizoenen.