Ready or Not seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Ready or Not? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Ready or Not.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Ready or Not (Seizoen 1) dateert van 1993.
Ready or Not Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Ready or Not? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ready or Not seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Ready or Not Serie Informatie
Ready or Not is een Drama / Familie-serie uit 1993. Geregisseerd door Allan King met onder meer de acteurs Laura Bertram, Lani Billard en Gerry Mendicino .
Amanda Zimm en Busy Ramone zijn elkaars beste vriendinnen. Samen proberen ze dan ook hun weg in het leven te vinden. Ze krijgen te maken met de puberteit, jongens, familie, school en vrienden. Amanda en Busy komt erachter dat opgroeien helemaal niet zo gemakkelijk is, maar gelukkig hebben ze elkaar.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.