A-reu-gon seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie A-reu-gon? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van A-reu-gon.
Het laatste bij ons bekende seizoen van A-reu-gon (Seizoen 1) dateert van 2017.
A-reu-gon Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van A-reu-gon? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over A-reu-gon seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
A-reu-gon Serie Informatie
A-reu-gon is een Drama-serie uit 2017. Geregisseerd door Lee Yoon-jung met onder meer de acteurs Kim Joo-hyuk, Chun Woo-hee en Park Won-sang .
In een wereld vol provocerend, en vaak misleidend, nieuws gaat een gedreven team tv-onderzoeksjournalisten op zoek naar de waarheid. Kim Baek-jin is een nieuwslezer, reporter en de leider van het onderzoeksteam Argon. Hij tolereert geen fouten en de waarheid is heilig voor hem. Reporter Lee Yeon-Hwa wordt bijna op straat gezet, maar mag haar laatste maanden bij Argon doorbrengen. Tijdens haar samenwerking met Kim Baek-jin leert ze wat het is om een goede journalist te zijn.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.