Lassie seizoen 20?
Zal er een seizoen 20 beschikbaar komen voor de tv-serie Lassie? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Lassie.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Lassie (Seizoen 19) dateert van 1972.
Lassie Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 20) van Lassie? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Lassie seizoen 20 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Lassie Serie Informatie
Lassie is een Avontuur / Familie-serie uit 1954-1973. Geregisseerd door Hollingsworth Morse met onder meer de acteurs June Lockhart, Jon Provost en Hugh Reilly .
Lassie is een serie met in de hoofdrol een collie, oftewel een Schotse herdershond. Door de jaren heen heeft Lassie verschillende baasjes gehad. In het begin is Lassie gekoppeld aan zijn baasje Jeff Miller. Als de grootvader van Jeff sterft, verhuizen Jeff en zijn moeder. Lassie wordt dan opgenomen door een nieuw baasje, de zevenjarige Timmy Martin. Timmy en Lassie beleven allerlei avonturen. Veel later verlaat de collie haar vertrouwde omgeving en wordt ze de metgezel van een aantal rangers in de Amerikaanse bossen in het noordwesten van de VS.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,18 met in totaal 132 stemmen. De serie heeft momenteel 19 seizoenen.