Geordie Shore seizoen 17?
Zal er een seizoen 17 beschikbaar komen voor de tv-serie Geordie Shore? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Geordie Shore.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Geordie Shore (Seizoen 16) dateert van 2018.
Geordie Shore Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 17) van Geordie Shore? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Geordie Shore seizoen 17 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Geordie Shore Serie Informatie
Geordie Shore is een Komedie / Reality-serie uit 2011-2018. met onder meer de acteurs Gary Beadle, Charlotte Crosby en Marnie Simpson .
Geordie Shore volgt het leven van een groep jonge mannen en vrouwen uit de Engelse stad Newcastle upon Tyne. Wat deze jongeren vooral gemeen hebben is het talent om full-time te drinken en te feesten, wat regelmatig uit de hand loopt. De serie laat met name zien hoe de groep uitgaat en welke relaties er ontstaan, zowel onderling als met mensen van buitenaf. Geordie Shore laat zien hoe de jongeren baantjes uitvoeren, bijvoorbeeld als masseur, of in een mobiele spray-tan salon. Dit gebeurt doorgaans in opdracht van huisbaas Anna. De groep reist ook samen de wereld af om andere steden overhoop te gooien.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,65 met in totaal 20 stemmen. De serie heeft momenteel 16 seizoenen.