LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu seizoen 10?
Zal er een seizoen 10 beschikbaar komen voor de tv-serie LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu.
Het laatste bij ons bekende seizoen van LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu (Seizoen 9) dateert van 2018.
LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 10) van LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu seizoen 10 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu Serie Informatie
LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu is een Animatie / Actie-serie uit 2012-2018. Geregisseerd door Pete Dodd met onder meer de acteurs Brent Miller, Paul Dobson en Michael Adamthwaite .
Om het land van Ninjago te beschermen moeten Kay, Jay, Cole en Zane zich meester maken van hun elementaire krachten en Spinjitzu wapens. Het wordt ze echter niet gemakkelijk gemaakt door Lord Garmadon, die weinig goeds van plan is, en Pythor die onder andere dreigt met het vrijlaten van de Grote Verslinder. De vier ninja's moeten dan ook alles op alles zetten om Ninjago van de ondergang te redden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,82 met in totaal 50 stemmen. De serie heeft momenteel 9 seizoenen.