Wolfblood seizoen 6?
Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Wolfblood? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Wolfblood.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Wolfblood (Seizoen 5) dateert van 2017.
Wolfblood Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Wolfblood? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Wolfblood seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Wolfblood Serie Informatie
Wolfblood is een Fantasy / Drama-serie uit 2012-2017. Geregisseerd door Ben Goodger met onder meer de acteurs Bobby Lockwood, Aimee Kelly en Siwan Morris .
Het is tegenwoordig al lastig zat om als tiener door het leven te gaan. Voor de veertienjarige Maddy Smith is het nog veel lastiger. Ze is namelijk lid van de Wolfblood familie, een clan die bestaat uit mensen die tevens wolven krachten bezitten. Ze houdt van al haar krachten zoals extreme snelheid, kracht en sierlijkheid, maar deze krachten hebben ook een negatieve kant. De geheimen en problemen die deze krachten met zich meebrengen kan Maddy niet goed gebruiken. Al snel wordt duidelijk dat Maddy niet de enige Wolfblood is en dat de Wolfbloods daarnaast ook vele vijanden kennen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.